U zocht naar gamba's in de categorie borrelhapjes. Op zoek naar een ander recept? Gebruik bovenstaand zoekveld!
Boterslasoep met gebakken gamba?s en pan con tomate
2014 2013 2012 Hits: 8679 voor 4 personen Ingredienten soep: 1 l. kippenfond ½ rode peper 1 ui, gesneden 1 kropsla, enkele bladen bewaren voor de garnering olijfolie 1 dl.......
Kookclub Auberge de Rousch
Kalfssukade met kruidenrisotto, gamba
2010 Published on Thursday, 16 July 2009 18:48 Hits: 6062 voor 4 personen Ingredienten: 800 g. kalfssukade 3 eetlepels olijfolie 1 laurierblad 2 takjes tijm ½ knoflook 400 g.......
Kookclub Auberge de Rousch
Tagliatelle van knolselderij met gamba?s en tomatensaus
1999 Published on Thursday, 16 July 2009 18:48 Hits: 6955 voor 4 personen Ingredienten: 1 knolselderij zout, peper 12 rauwe gamba?s 1 kleine ui 2 vleestomaten 16 gedroogde......
Kookclub Auberge de Rousch
Filet americain van tonijn met gamba?s
2010 Published on Thursday, 16 July 2009 18:48 Hits: 5983 voor 4 personen Ingredienten: 320 g. rauwe tonijn peper, zout 1/2 bosje gehakte peterselie 1/3 bosje gesneden......
Kookclub Auberge de Rousch
Dijonmosterdsoep met gamba?s
2007 Published on Thursday, 16 July 2009 18:48 Hits: 5352 voor 4 personen Ingredienten: 2 eetlepels boter 2 uien 3 eetlepels dijonmosterd 0,7 l. bouillon 4 gamba?s 3......
Kookclub Auberge de Rousch
Gepaneerde gamba kroketjes
...3,75 dl melk 1 kopje room 250 g gepelde gamba's sap van 1 citroen zout versgemalen peper 1 snuif...tot een smeuige saus in laten koken. - De gamba's heel klein snijden, met citroensap besprenkelen en door de...
Jerryke's Cuisine
Italiaanse tomatensoep
2010 Published on Thursday, 16 July 2009 18:48 Hits: 5576 voor 4 personen Ingredienten: 8 grote gamba?s, gebakken 80 g. tarbot 80 g. zeebaars 1 bakje kresse basilicum 1 bakje......
Kookclub Auberge de Rousch
Venkelsoep met saffraanschuim en tempura
2010 Published on Thursday, 16 July 2009 18:48 Hits: 5455 voor 4 personen Ingredienten: 2 venkel 1 sinaasappel 50 ml. witte wijn 2 takjes tijm 10 g. suiker 1 ei 150 g.......
Kookclub Auberge de Rousch
Daniël's Paella
Menu recepten laatste per categorie alfabetisch zoeken extra links gastenboek info Daniël's Paella ingrediënten: Voor 4-6 personen: Chorizoworst 70g Rijst 300g......
Jerryke's Cuisine
Conchiglie al pesto fresco
2014 2013 2012 Hits: 7855 voor 4 personen Ingredienten voor de pesto: 2 bosjes basilicum 1 teentje knoflook 50 g. Parmezaanse kaas 40 g. pijnboompitten 5 eetlepels olijfolie......
Kookclub Auberge de Rousch