U zocht naar cassoulet in de categorie frankrijk. Op zoek naar een ander recept? Gebruik bovenstaand zoekveld!
Cassoulet uit de römertopf
...alfabetisch zoeken extra links gastenboek info Cassoulet uit de römertopf ingrediënten: Voor 4...oven terug op 180ºC. Laat de cassoulet nog ca. ½ uur in de...deksel van de römertopf, bestrooi de cassoulet met paneermeel en verdeel de klontjes...
Jerryke's Cuisine
Cassoulet van lamsvlees met bonen
...menu recepten laatste per categorie alfabetisch zoeken extra links gastenboek info Cassoulet van lamsvlees met bonen ingrediënten: Voor 6 personen: 600 gram witte bonen 2 wortelen 2 sjalotten 3 teentjes knoflook...
Jerryke's Cuisine
Cassoulet uit Toulouse
...menu recepten laatste per categorie alfabetisch zoeken extra links gastenboek info Cassoulet uit Toulouse ingrediënten: Voor 4 personen: 500gr droge witte bonen 1 doos confit de canard gekonfijte gans 2 spieringkoteletten...
Jerryke's Cuisine
Cassoulet
...menu recepten laatste per categorie alfabetisch zoeken extra links gastenboek info Cassoulet ingrediënten: Voor 4 personen: 500 gr varkenslapjes 2 teentjes knoflook 1 ui 1 blikje kidneybeans 400 gram 1 pot...
Jerryke's Cuisine
Cassoulet
...menu recepten laatste per categorie alfabetisch zoeken extra links gastenboek info Cassoulet ingrediënten: 1 blik 400 g Witte Boontjes in Tomatensaus 250 g spekreepjes 1 in schijfjes gesneden rookworst 2 teentjes...
Jerryke's Cuisine
Cassoulet van lamsvlees met witte bonen
...menu recepten laatste per categorie alfabetisch zoeken extra links gastenboek info Cassoulet van lamsvlees met witte bonen ingrediënten: Voor 6 personen: 600 gram witte bonen 2 wortelen 200 gram 2 sjalotten...
Jerryke's Cuisine
Cassoulet van osso buco van kalkoen
...menu recepten laatste per categorie alfabetisch zoeken extra links gastenboek info Cassoulet van osso buco van kalkoen ingrediënten: 4 stukken osso buco van kalkoen 200 gr droge witte bonen laat ze...
Jerryke's Cuisine
Casoullet
...naar 140 graden en laat het nogmaals een uurtje staan. Haal de Römertopf uit de oven en bestrooi de cassoulet met paneermeel en doe er hier en daar een klontje boter op. Laat het nu nogmaals 10 minuten in...
Jerryke's Cuisine