hoofdpagina introductie zoektips disclaimer site toevoegen kookboeken
persoonlijke instellingen
Recepten Bot WebTastic Webdesign
Recepten 1 - 10 van 40  -  Pagina:  1  -  2  -  3  -  4  - >>
U zocht naar bot in de categorie vis en zeevruchten. Op zoek naar een ander recept? Gebruik bovenstaand zoekveld!

Bot met Mierikswortel
...menu recepten laatste per categorie alfabetisch zoeken extra links gastenboek info Bot met Mierikswortel ingrediënten: 750 gram filet bot, maar tong, roodbaars of schol schijnt ook te...
Jerryke's Cuisine

Lamsbout uit de oven
...8 personen: 1 lamsbout van circa 2 kg met bot 2 teentjes knoflook 1 lepel verse tijmblaadjes of 2...tafel dwars op de draad in plakken van het bot mail dit recept naar een vriend of vriendin...
Jerryke's Cuisine

Hazenpeper op de wijze van grootvader
...van de leeftijd van de haas. Het vlees moet gemakkelijk van het bot loslaten. Neem de haas uit de pan, haal het vlees van het...bot en snijd dit klein. Leg het vlees terug en stoof dit nog...
Jerryke's Cuisine

Konijn met wildsaus
...de oven. De bouten zijn na ongeveer 1 1/2 à 2 uur gaar. Vlees moet net niet van het bot vallen. Stoofpeertjes: 4 stoofperen 1/2 liter rode wijn 5 eetl. suiker 1 kaneelstokje of 1theel. kaneelpoeder 3 kruidnagels 10...
Jerryke's Cuisine

Gevulde Kalkoen
...10 kg: ca 4 1/2 uur. De kalkoen is gaar als het vlees bij de poten gemakkelijk van het bot loslaat. Bij de jus zoveel water schenken en roerend aan de kook laten komen, dat bijna al het bezinksel...
Jerryke's Cuisine

Gebakken rog met geplette aardappel en lente-ui
...en zout 2 sneetjes gedroogde ham, fijngesnipperd een handvol grote kappers met steel 500 gram nieuwe aardappelen een halve bot lente-ui bereiding: Breng de port met de balsamicoazijn aan de kook en laat inkoken tot een dikke stroop. Knip...
Jerryke's Cuisine

Geroosterde eend met bittere sinaasappelsaus
...is klaar Trancheer de eend, door de poten en vleugels eraf te snijden. Snijd vervolgens het borstvlees van het bot en verdeel dit in schuine stukken. Schik de stukken eend op een verwarmde schaal en giet er de saus...
Jerryke's Cuisine

Gebraden parelhoen
...Knip vervolgens door de ribben onder het borstfilet naar de rug en knip de rug door. Krab het bovenste bot van de vleugel schoon en hak deze op het gewricht af. Het parelhoen is nu klaar om verder te...
Jerryke's Cuisine

Gevogelte-soufflé
...geraspte kaas door deze saus roeren. Oven voorverwarmen en het rooster in hel midden schuiven. Het kippevlees - zonder bot en vel - zeer fijn hakken of in de mengbeker fijn maken. Ook gelijkmatig door de saus verdelen- Een...
Jerryke's Cuisine

Kastanje-ijs
...links gastenboek info Kastanje-ijs ingrediënten: voor 4 personen : Bruine suiker 4 dl witte wijn 250 gr. kastanjepuree 1/2 bot munt wat gesmolten chocolade water bereiding: Maak met water en bruine suiker siroop 2,5dl Kook de siroop op met...
Jerryke's Cuisine

Recepten 1 - 10 van 40  -  Pagina:  1  -  2  -  3  -  4  - >>

Powered by WebTastic SiteSearch

U zocht naar bot in de categorie vis en zeevruchten. Op zoek naar een ander recept? Gebruik onderstaand zoekveld!

 
persoonlijke instellingen
© WebTastic Webdesign 2024